Sök
Stäng denna sökruta.

Om oss

”För allt som djuren ger oss, vill vi ge något tillbaka”

Söder om Göteborg ligger AktivSvea. Det lilla familjeföretaget med stora ambitioner och hjärtat på rätt ställe. Man vill vara det naturliga valet för ett välmående djur. Tillskott som gör skillnad – som syns, märks och känns. AktivSvea var tidigare känt under namnet Aktiv Djurvård.

Kvalitet på riktigt

Trygghet, kunskap och kvalitet är basen i AktivSvea – tillskotten utvecklas tillsammans med ett expertteam av veterinärer, hundfysioterapeuter, specialister på näringslära och hundekipage på elitnivå. Produktionen av tillskott sker i Västsverige och består av helt naturliga, kliniskt testade, ingredienser av högsta kvalitet.  De skräddarsydda recepten bygger på studier med rätt avvägning och komposition för bästa effekt. Allt för att skapa de allra bästa produkterna som värnar om både djuret och vår miljö!

Resultatet är några av marknadens bästa tillskott för hundar och djur. Hela 97 procent är nöjda med resultatet efter att de har provat AktivSvea tidigare AktivDjurvård.

Boxer som gräver i sanden

Certifierade för ditt och djurets trygghet

AktivSvea’s tillverkning sker med största noggrannhet och precision, och kontrolleras kontinuerligt. Alla tillskott tillverkas i en GMP-godkänd anläggning (läkemedelsklassad fabrik), produkternas ingredienser är kliniskt testade och har full spårbarhet. Här kan du läsa mer om våra certifieringar.

Hållbarhet & Miljö

För AktivSvea är det viktigt att det är naturligt hela vägen och man tänker grönt så långt det är möjligt. En självklarhet när man älskar djur och natur. Här kan du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete.

Svensk skog
Jack Russel ute och går i skogen med sin matte

Varför heter vi AktivSvea?

”Aktiv” representerar den livsstil ett välmående djur vill ha. ”Svea” står för Sverige. Vi är ett svenskt kvalitetsvarumärke med svenska värderingar och med produktionen i Västsverige.  AktivSvea tror på en bra, trygg och hållbar utveckling för både vår miljö och våra husdjur.

För oss är smakgaranti en självklarhet

För att du skall känna dig trygg att våga prova våra dokumenterade tillskott erbjuder vi pengarna tillbaka om ditt  husdjur inte tycker om sitt nya tillskott.  Det enda du behöver göra är att skriva eller maila till oss och berätta varför din hund inte gillade det, komplettera med kvitto samt bankuppgifter så returnerar vi dina utlägg.

Rulla till toppen