Sök
Stäng denna sökruta.

5 anledningar till varför du ska ge tillskott till din hund

Att hunden är en familjemedlem som kräver särskild omvårdnad är självklart för den moderna hundägaren. Hundens välmående är viktigare än mycket annat, där förebyggande hälsoinsatser och efterfrågan på högkvalitativa hundprodukter ökar. Gärna med svensk tillverkning och så naturligt som möjligt. Något som tillskott från AktivSvea erbjuder. 

golden som slickar sig om munnen bredvid fodertillskott

En kropp i balans ger en glad och pigg hund. Alla hundar är skapta för att röra på sig och ett aktivt liv är källa till hundens livsglädje och energi. Tillskott finns inom flera olika områden – produkter som hjälper hunden med immunsystem, energi, munhälsa, mage, hud och tassar.

Funderar du också på det här med tillskott till hunden och varför det är så bra? Vi har samlat fem anledningar till att man bör ge tillskott till sin hund!

Därför ska du ge hunden tillskott

1. Varje hund är unik, också deras närings– och vitaminbehov. Ett komplett torr- eller färskfoder är framtagna för att möta ett genomsnittsbehov hos olika hundar och hundraser. Med tillskott blir fodret komplett för just din hund.

Läs mer om tillskott, vad det är och om det verkligen ger effekt. 

2. Verkligheten är att hundar, precis som människor, drabbas av sjukdomar som allergier, dåliga leder, problem med magen, dålig munhälsa, olika välfärdssjukdomar och övervikt. Här är tillskott en viktig del för att underlätta ett sunt och aktivt liv där de kan behålla sin rörlighet samt undvika smärta.

3. Tillskott är en förebyggande hälsoinsats för att hunden ska må bra, vara stark och rörlig. Ett bra sätt att grunda hundens fysik så att den kan undvika skador.

Labrador som hämtar dummie på stranden

4. Undersökningar visar att minst en av fem hundar drabbas artros. Genom tillskott kan du lindra besvären och smärtan när artros diagnotiserats.

Läs mer om vad man kan göra själv när hunden får artros

5. Den äldre och seniora hunden blir precis som oss människor stela, och kroppens leder och inre organ har sämre funktion. Genom hjälp av tillskott kan den seniora hunden få det enklar på äldre dagar.

I AktivSvea’s sortiment finns det tillskott till den Aktiva & sportiga hunden, för hundens leder, till mun & mage, för hud & tassar och för hundens allmänhälsa. 

Rosehip_web
Rörliga leder
bi-pro-salva
Skyddar, läker & mjukgör
bi-pro-stift
Skyddar, läker & mjukgör
glyc_sharp
För muskler och återhämtning
glyc_miljobild_71
För muskler och återhämtning
glyc_complex
Styrka & rörlighet
glyc_orginal
Brosk & benstomme

Artikeln är skriven av

Andra inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Rulla till toppen