Sök
Stäng denna sökruta.

”Det är så häftigt när man kan ta på effekten”- Recharge Hip&Joint gör att hundens kropp orkar prestera

Rave är drömmen som blev sann. Hon är en egenuppfödd Border Collie som tillsammans med matte Denice Robrant tränar och tävlar i lydnad och vallning. Rave började med Recharge Hip&Joint för snabbare återhämtning i musklerna
– Orken har alltid varit där, men jag kunde se att hon slarvade lite mer vid fart och snubblade till när hon var trött i träningen. Sen jag började med Recharge Hip&joint har det blivit en stor skillnad, berättar Denice. 

Rave är en hund som alltid tar i 100% i allt hon gör. Det finns inte lagom, det är allt eller inget. Hennes smittsamma energi och positiva inställning i livet gör henne till flockens mittpunkt. 
– Hon är min dröm som blev sann, min ”once in a lifetime” hund. Hon älskar att jobba men avskyr att vänta och dela tiden med andra. Vår favoritplats är i fårhagen eller på lydnadsplanen, säger Denice.

Som tävlingshund och vallhund behöver Rave prestera flera dagar i sträck. Det var därför som Denice började med AktivSvea Recharge Hip&Joint för snabbare återhämtning i musklerna.

För tre månader sedan adderade jag till Recharge Hip&Joint på Rave. Hennes återhämtning efter ansträngning är bättre. Orken har alltid varit där, men jag kunde se att hon slarvade lite mer vid fart och snubblade till när hon var trött i träningen.

Recharge Hip & Joint
379,00 kr
Betygsatt 5.00 av 5

– För tre månader sedan adderade jag till Recharge Hip&Joint på Rave. Och visst är det härligt när man kan ta på effekten. Hennes återhämtning efter ansträngning är bättre. Orken har alltid varit där, men jag kunde se att hon slarvade lite mer vid fart och snubblade till när hon var trött i träningen. Men hennes återhämtning har blivit så himla bra, hon känns stark och rörlig och hon är så mjuk i kroppen. Även efter hårt arbete så är hon så fin och trots att vi inte hunnit med olika mycket fysträning så blir hon bara starkare och starkare. Recharge Hip&Joint är ett hett tips till er som jobbar hårt med era hundar, säger Denice.  

Rave äter också AktivSvea Keep up the Energy för att bevara styrka, flexibilitet & rörlighet samt Fresh Breath för en god munhygien.

Fresh Breath
199,00 kr
Betygsatt 5.00 av 5
Keep up the energy
379,00 kr
Betygsatt 5.00 av 5
Recharge Hip & Joint
379,00 kr
Betygsatt 5.00 av 5
RechargeHipAndJoint_web
Leder och muskler

Artikeln är skriven av

Andra inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Rulla till toppen