Sök
Stäng denna sökruta.

Resultatet i testet Nöjda Hundar – vi satte Stay Flexible och Fresh Breath på prov

79% märkte positiv skillnad på sin hund med ledtillskottet Stay Flexible

Nöjda Hundar – testet där våra produkter sattes på prov

När man vet att man har produkter som gör skillnad och man vill visa det – hur gör man då? Jo man utser en testpanel som provar och utvärderar produkten. Precis det gjorde vi i vårt test ”Nöjda Hundar” där hundägare fick ansöka om att prova de naturliga tillskottet Fresh Breath eller Stay Flexible under två månader.  I testet ansökte vi efter hundar som led av atros, förslitningsskador eller stelhet, eller som hade dålig andedräkt eller munhygien. Utav alla ansökningar togs sedan en testpanel ut. Testpanelen fick prova produkterna i två månader och fick svara på frågor om hundens mående före, under och efter testet. Nu kan vi presentera resultatet!

Kort om testet Nöjda Hundar

I testpanelen ingick 28 hundar av olika ras, storlek, ålder och aktivitetsnivå. Alla fick prova på Stay Flexible under 2 månader och svara på frågor före, under och efter genomfört test. Testet pågick mellan april och juni 2022.

Resultat Stay Flexible

79% instämmer i

”Min hunds rörlighet är bättre sedan den började med Stay Flexible. Den är smidigare och mindre stel”

57% instämmer i

”Min hund är gladare och piggare sedan den började med Stay Flexible.”

64% instämmer i

”Min hund vill i större utsträckning vara med på fysiska aktiviteter som t.ex. promenad, gå upp för trappor, sedan den började med Stay Flexible”

82% instämmer i

”Jag skulle rekommendera Stay Flexible till andra hundägare” 

Citat från testpanelen som provat Stay Flexible 

Foto:Jenny Carlsson

”Jag upplever att Ralf är mindre stel och mer rörlig, han är lekfull på kvällarna vilket han inte varit på år! Han sprätter med bakbenen och krummar sig när han kastar runt sitt tuggben, så roligt att se honom leka varje kväll! Han kan lyfta på benet för att kissa direkt på morgonpromenaden, annars brukar han behöva ”gå igång” sig”

”Piggare och gladare. Leker mer, hoppar och studsar. Det enda som VERKLIGEN har gjort skillnad”

”Jag har provat en mängd kosttillskott för att hjälpa min hund som har problem med höfterna. Eftersom vi provat så många var jag såklart skeptisk, men fick ett gott resultat. Jag kommer fortsätta med Stay flexible för jag vill ju inte sluta med något som äntligen fungerar”

”Ser stor skillnad på min 13 åring som rör sig smidigare. Mer rörlighet på min äldsta hund som haft svårt att resa sig från liggande till stående pga stelhet. Det är mkt bättre nu”

Hur funkar Stay Flexible?

Stay Flexible är ett naturligt tillskott för hund som bygger upp och ger stöd till hundens leder och muskler, och bibehåller flexibla leder. Produkten innehåller marint kollagen samt mycket hög halt av grönläppad mussla från Nya Zeeland. I den unika, högkvalitativa grönläppade mussla har man behållit musseloljan som är extremt rik på Omega-3 med fettsyrorna DHA, EPA och unika ETA som är inflammationshämmande. Grönläppad mussla har också ett naturligt innehåll av glukosaminglykaner (lättupptagligt glukosamin). Glykosaminoglykaner är vattenlösliga och upptas av tarmen, vilket säkerställer ett snabbt upptag och en hög biotillgänglighet. Det kan jämföras med vanligt glukosamin som måste omvandlas innan kroppen kan ta upp det. Stay Flexible innehåller C-vitamin som är en kraftfull antioxidant, den bidrar till immunsystemets normala funktion och till att bibehålla normal benstomme och kollagenproduktion. Även Zink som finns i Stay Flexible bidrar till att bevara normal benstomme. 

Fresh Breath
199,00 kr
Betygsatt 5.00 av 5
Stay Flexible
379,00 kr
Betygsatt 5.00 av 5

75% märkte bättre andedräkt på sin hund med tillskottet Fresh Breath

Resultat Fresh Breath

75% INSTÄMMER I

 Min hund har fått bättre andedräkt sedan den började med Fresh Breath”

54% INSTÄMMER I

 Min hund har bättre munhygien, dvs fräschare tandkött, mindre plack sedan den började ta Fresh Breath.”

71% INSTÄMMER I

 Jag skulle rekommendera Fresh Breath till andra hundägare”

Citat från testpanelen som provat Fresh Breath

Foto: Grune Photograpy

”Produkten har främst gett min hund bättre andedräkt. Jag upplever också att plack inte kommit i samma omfattning som tidigare. En produkt som är värd att fortsätta med.”

”Jag var lite skeptisk till en början, men redan efter en vecka märkte jag att Solos andedräkt hade blivit bättre och efter en vecka till var den dåliga andedräkten i princip helt borta. Rekommenderas!”

”Bea har fått bättre munhälsa men ett större plus är bättre mage!”

Hur funkar Fresh Breath?

Fresh breath är en unik kombination av havets och naturens kraftfulla substanser, islandslav, spirulina och grönläppad mussla med musselolja. Enbart ingredienser av högsta kvalitet tas till vara på och används. Unikt för AktivSveas grönläppade mussla är att tillskottet innehåller hela den grönläppade musslan, vilket innebär att de Glykosaminoglykaner (lättupptagligt glukosamin) och musseloljan, Omega-3 fettsyror (Unika ETA, EPA och DHA), mineraler och vitaminer som finns naturligt i musslan tas tillvara.

Fresh breath är ett naturligt tillskott som tillverkas i Sverige. Alla ingredienser är kliniskt dokumenterade och bygger på forskning och studier för att få bästa effekt. Fresh Breath är effektiv mot dålig andedräkt, ger en mage i balans och bidrar till normal salivutsöndring som gynnar friska tänder och god munhygien. Fresh breath har smakgaranti.

Fresh Breath
199,00 kr
Betygsatt 5.00 av 5
Stay Flexible
379,00 kr
Betygsatt 5.00 av 5

Artikeln är skriven av

Andra inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Rulla till toppen