Sök
Stäng denna sökruta.

Tissla var med i testet Nöjda hundar – fick fräschare andedräkt och gladare mage

Nybörjare inom tillskott och en aning skeptiska först, men det ändrade testet Nöjda Hundar på. Labradoren Tissla fick prova tillskottet Fresh Breath i två månader och resultatet är matte Maja mer än nöjda med. Tisslas dåliga andedräkten är som bortblåst!

Det blir mycket svansviftningar, och en hel del pussar när labradoren Tissla är farten. Hon är som labradorer är mest – glad, kärvänlig och samarbetsvillig.
– Tissla har även en försiktig sida, men är en riktig familjehund. Där vet hennes glädje och kärlek inga gränser, säger matte Maja.

Tissla är en gul jaktlabrador på 2,5 år. Hon älskar att träna och hennes specialitet är viltspår där hon snart har ett championat. När AktivSvea i våras sökte testekipage för tillskottet Fresh Breath, för god munhälsa och en mage i balans, så ansökte matte Maja.
– Jag tycker inte Tissla har varit i behov av kosttillskott innan så vi är lite nybörjare på området. Däremot så har Tissla haft en dålig andedräkt ganska länge, så när jag såg annonsen och läste om produkten Fresh Breath blev jag nyfiken. Jag gillar när det är tillskott som inte har onödigt mycket på innehållsförteckningen. Jag vill ha det så naturligt som möjligt och är noga med vad jag ger Tissla, vilket gjorde att det kändes klockrent med Fresh Breath, berättar Maja.   

 

Fresh Breath
Betygsatt 5.00 av 5

Jag gillar när det är tillskott som inte har onödigt mycket på innehållsförteckningen. Jag vill ha det så naturligt som möjligt och är noga med vad jag ger Tissla, vilket gjorde att det kändes klockrent med Fresh Breath,

Över lag har Tissla en bra munhälsa, men det var bara den där andedräkten… Något som matte Maja förstod kunde komma från magen när hon läste om produkten Fresh Breath. På mindre än två veckor var Tisslas dåliga andedräkten borta.
– Jag var väldigt skeptisk till en början och trodde inte alls det skulle fungera. Men det tog knappt 10-14 dagar så var andedräkten mycket fräschare, jag kände verkligen enorm skillnad! Dessutom åt Tissla det med god aptit, säger Maja. 

Det tog knappt 10-14 dagar så var Tisslas andedräkt mycket fräschare, jag kände verkligen enorm skillnad!

Artikeln är skriven av

Andra inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Rulla till toppen